Ημ/νία: 12/02/2016
Ώρα:Ζωντανή ροή DRTV Live
21-11-1988  Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Πολλή αγάπη, θέληση και γνώση ενσωματώθηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο ραδιοφωνικός σταθμός DRI και ο τηλεοπτικός σταθμός DR Tηλεόραση.

Aπό τότε λειτουργούν αδιάλειπτα και το καθένα με την σειρά του κρατά την πρώτη θέση στις επιλογές των ακροατών και του τηλεοπτικού κοινού στις περιοχές που φτάνει το σήμα τους.

Σήμα που αναμεταδίδεται ψηφιακα πλεον σε ολοκληρη την Πελοποννησο και τα νησια του Αργοσαρωνικου.

Tώρα με τις απαιτήσεις της νέας εποχής και με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, με στόχο μια ακόμη καλύτερη τηλεόραση, κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του, ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε ένα νέο σύγχρονο πρόσωπο.

Ένα πρόσωπο που ξεκινά από την εταιρική ταυτότητα, τον εξοπλισμό, την ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων 1.200 τ. μ., συμπληρώνεται με στρατηγικές συνεργασίες από έμπειρα στελέχη με όραμα τη δημιουργία ολοκληρωμένων εκπομπών που συντονίζονται με τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας και βέβαια με την παρουσία μας στο διαδίκτυο ώστε η ενημέρωση και το σήμα μας να φτάνουν παντού!

H ψηφιακη μας μεταδοση απευθυνεται σε 1.000.000 και πλεον  τηλεθεατες ανα την Πελοποννησο και τα νησια του Αργωσαρωνικου. Στοχος μας ειναι να προωθησουμε την επιχειρηματικοτητα μεσα απο διαφορες δρασεις και τροπους προβολης.